maandag 22 maart 2010

Een kilootje minder...

Of in mijn geval een hele hoop kilootjes minder. Ik weeg te veel, veel te veel. En dat begin ik beu te worden. Ik zou graag mooie kleren willen dragen, gezonder zijn...


Maar dat gaat niet zonder moeite. Lekkere dingen die ik altijd zo graag at zijn vanaf vandaag verbannen. Geen chocolade of koekjes meer, geen tweemaal meer opscheppen. Zoveel als ik kan en m'n uurrooster het toelaat, ga ik fitnessen. En puntjes tellen. Weight Watchers dus.


Ik heb alles liggen van het oude systeem, dus ga ik geen geld spenderen aan het nieuwe systeem met Pro Points. Flexi points heeft jaren voor mensen gewerkt, waarom nu ineens niet meer? Ik vind het nieuwe systeem geldklopperij, maar ja, wie ben ik?


Dus vanaf vandaag schrijf ik hier elke dag m'n puntentotaal op en wat ik gegeten. Vooral voor mezelf, maar toch hoop ik dat er misschien mensen me af en toe eens willen komen steunen als ik het wat moeilijker heb.


Liefs, Babs

2 opmerkingen:

  1. Het is nooit verkeerd om te sporten, maar om nou alles te verbannen wat je lekker vind, vind ik beetje overdreven.

    Sporten/gezond eten en af en toe een tussen doortje, dus alles voor goed verbannen is moeilijk. Maar vind goed van je,

    succes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik wist niet dat je aan het dieten bent,probeer het vol te houden ik mag ook geen koekojes en vetstoffen eten daar ik diabetis ben en te hoge kolesterol heb dus een zwaar dieet en het is moeilijk als ge graag snoept.het loont wel de mooite dus hou er de moed in en succes

    BeantwoordenVerwijderen